Parhaat kissan aktivointilelut pitävät kissan virkeänä

  • 08 Oct, 2021

Kissa leikkii mielellään omistajansa kanssa

Lähes jokainen lemmikki tarvitsee aktiviteetteja, jotta päivät kuluvat paremmin. Kissojen kohdalla aktiivisena pysyminen vaikuttaa niin mieleen kuin fyysiseen terveyteen. Kissan aktivointilelut myös tiivistävät kissan ja omistajan suhdetta. Yhdessä leikkiminen on paras tapa olla lähellä kissaansa. Tänä päivänä aktivointileluja onkin joka lähtöön. Joillakin niistä kissa voi leikkiä yksin. Toiset leluista taas tarvitsevat ihmisen, jotta niillä leikkiminen onnistuu.

Kissan aktivointilelut ja -pelit

Kissan aktivointilelujen ja -pelien idea on varsin yksinkertainen ymmärtää. Yleensä niiden sisälle laitetaan makupala, jota kissa tavoittelee. Joidenkin lelujen kohdalla makupalan saa lyhyemmän leikin jälkeen. Toiset leluista taas ovat niin haastavia, että kissa joutuu tekemään työtä makupalan saamisen eteen. Näin kissan saa keskittymään leikkiin pidemmäksi ajaksi.

Tänä päivänä kissan aktivointilelujen kohdalla on paljon tarjontaa. Helpoiten leluja ja pelejä voi vertailla netissä, jonka jälkeen päätöksen voi tehdä kaikessa rauhassa. Jos kissalta löytyy kotoa kissakavereita, ei leluja välttämättä tarvitse niin suurta määrää. Sivuiltamme löytyvä lemmikkikauppa netissä osaa taatusti auttaa sen suhteen, mitkä lelut sopisivat parhaiten juuri omalle kissalle.

Kissan aktivoimisesta on paljon hyötyä

Kissan aktivointi vaikuttaa siis niin vireystilaan kuin fyysiseen kuntoon. Aktivointilelujen avulla voi parantaa kissan muistia ja jumpata muutenkin eläimen aivoja. Lelut ja pelit tarjoavat myös virikkeitä, joita kissat tarvitsevat. Virikkeetön elämä voi aiheuttaa stressiä, mikä taas voi johtaa fyysisiin ongelmiin kissan elämässä.