10 x 140 g / 12 x 85 g kaupan päälle! 40 x 140 g / 48 x 85 g Royal Canin Breed - Labrador Retriever kastikkeessa (40 x 140 g)

10 x 140 g / 12 x 85 g kaupan päälle! 40 x 140 g / 48 x 85 g Royal Canin Breed - Labrador Retriever kastikkeessa (40 x 140 g)
44.89 EUR
Lisätietoja

ROYAL CANIN - ei pelkästään ruoki vaan ravitsee lajinomaisesti. Koirilla on erilaisia ravitsemustarpeita. Royal Canin Breed -ravitsemuskonsepti on mukautettu koirasi ikään ja rotuun. Se auttaa koiraa elämään pitkään ja terveenä. Royal Canin -märkäruoka ravitsee koirasi lajinomaisesti ja tasapainoisesti. Royal Canin on alan pioneerina nykyään intensiivisen tutkimustyön ansiosta alan kehityksen huippua, ja voi modernien tuotantomenetelmien ansiosta tarjota laadukkainta mahdollista koiranruokaa. Royal Canin Breed -märkäruoka: Chihuahua: Märkäruoka täysikasvuisille, yli 8 kk vanhoille chihuahuaoille, pitää ruoansulatuksen kunnossa, hillitsee ruokahalua, hoitaa ihoa ja turkkia, rodun tarpeisiin mukautettu resepti. Yorkshire Terrier: Märkäruoka täysikasvuisille, yli 10 kk vanhoille yorkshirenterriereille, hoitaa ihoa ja turkkia, hillitsee ruokahalua ja pitää ruoansulatuksen kunnossa. Dachshund: Märkäruoka täysikasvuisille, yli 10 kk vanhoille mäyräkoirille, tukee luustoa ja niveliä, hillitsee ruokahalua, auttaa ylläpitämään lihaksia, rodun tarpeita vastaava resepti. Labrador Retriever: Kattava märkäruoka yli 15 kk vanhoille labradorinnoutajille, tukee painonhallintaa, omega-3-rasvahapot hoitavat ihoa ja antavat turkille kiiltoa, kätevissä tuorepusseissa. Pomeranian: Märkäruoka pomeranianeille ( 8 kk), täydellisesti rodulle sopiva resepti ja tuntuma, tukee luustoa niveliä, ruoansulatusta, ihoa turkkia, kätevissä annospusseissa. Shih Tzu: Tasapainoinen märkäruoka täysikasvuisille shih tzu -koirille yli 10 kk vanhoina, mukautettu rodun tarpeisiin, sisältää omega-3-rasvahappoja, tukee ihon ja turkin terveyttä. Nyt tarjouksessa! Voimassa vain rajoitetun ajan! Kun ostat nyt 30 x 140 g tai 36 x 85 g Royal Canin Breed -märkäruokaa koirallesi, saat vielä 10 x 140 g tai 12 x 85 g samaa ruokaa kaupan päälle! Huomaa, että tarjous on voimassa vain tuotenumerolla 1394960. Lisätietoa tuotteista saat linkeistä: Royal Canin Breed Shih Tzu Royal Canin Breed Chihuahua Royal Canin Breed Dachshund Royal Canin Breed Yorkshire Terrier Royal Canin Breed Labrador Retriever Royal Canin Breed Pomeranian