Säästöpakkaus! 168 x Pedigree DentaStix Daily Oral Care / Fresh - Dentastix x 112 + Dentastix Fresh x 56 - suurille koirille (>25 kg)

Säästöpakkaus! 168 x Pedigree DentaStix Daily Oral Care / Fresh - Dentastix x 112 + Dentastix Fresh x 56 - suurille koirille (>25 kg)
Kategoriat: Tuotemerkit, Pedigree
Brand: Pedigree
51.49 EUR
Lisätietoja

Koska hampaat ovat koirille muutakin kuin pelkkä purukalusto, on päivittäinen hampaidenhoito erityisen tärkeää. Pedigree Dentastix -puruherkku on miellyttävä tapa hoitaa koiran hampaita ja ikeniä. Pedigree DentaStixin on tieteellisesti todettu vähentävän hammaskiven kehittymistä jopa 80% erityisen rakenteensa ja sisältämiensä puhdistavien aineiden ansiosta. Pedigree DentaStix -makupalat ovat erityisen helposti sulavia ja niin herkullisia, että koirasi on valmis jättämään kaiken kesken saadakseen tikun. Nyt säästöpakkauksessa 168 kpl edulliseen hintaan! Pedigree säästöpakkaus Dentastix Daily Oral Care / Fresh lyhyesti: ainutlaatuinen X-muoto erityisen rakenteen ja vaikuttavien aineiden yhdistelmä vähentää päivittäisessä käytössä hammaskiveä jopa 80% (tieteellisesti todistettu) hammashoitoa pureskelun ohessa sopiva koko joka koiralle saatavilla säästöpakkauksissa Pedigree Dentastix on mukava tapa pitää koirasi hampaat vahvoina ja terveinä. DentaStix hoitaa hampaita yksinkertaisesti pureskelun ohessa.